EVERNOTE MED INNBOKSMETODEN

arrow-down

Kjenner du deg igjen?

 • 1
  Du har mange av gjøremålene dine i hodet...                                                                                               Du bruker mye energi på å huske alt du skal huske, og du glemmer ting du burde gjort
 • 2
  Tiden strekker ikke til.                                                                                                                                                    Du kjenner på tidsklemma, og skulle gjerne fått gjort mer, men du har aldri tid! 
 • 3
  Du rekker aldri over en brøkdel av todo-lista.                                                                                                   Når du legger deg om kvelden, er du utslitt av tanken på alt du ikke fikk gjort – i dag heller
 • 4
  Du bruker tid på å finne igjen ting. Filer, lapper, fakturaer, e-poster – alt har en tendens til å bli borte, og du må lete ...
 • 5
  Systemet ditt består av postit-lapper og huskelister. Men hvor var det nå du la den lappen igjen? Du noterer på løse ark og har postit-lapper klistret både her og der.
 • 6
  Du prioriterer etter haster-metoden. Du gjør det som haster mest – og springer som en hamster i bur.
 • 7
  Du mangler fremgang på prosjekter. Du står litt i stampe og kommer ikke videre, og du sliter med å få oversikt.
 • 8
  Alt føles stressende og like viktig.                                                                                                                    Du vet ikke hva som bør prioriteres eller hva neste rette steg er.
 • 9
  Du skulle gjerne vært mer effektiv.                                                                                                                 Du kjenner på stresset over at du ikke får ting “unna” så fort som du skulle ønske.
arrow-down

Dette sier tidligere kursdeltakere

quote-right

“​Du veit når du har så mange lause tråder, så masse du skulle fått gjort, men ender opp med å ikkje få gjort nokon ting fordi du ikkje veit kor du skal begynne..?!

Men så - TADA! -kom Kontochristos med kurset sitt.  Du verden! For ein overgang!

I frå lapper, notater, hefter og bøker over alt, til å få samla alt på ein plass, med fullstendig oversikt og kontroll. For eit hav av forskjell! Kurset ho tilbyr gir ein grundig gjennomgang av systemet Evernote, og for meg har strukturen min vore "før og etter" dette kurset!

Ein ting til som dette kurset har gitt meg er meir kreativitet! Rett og slett fordi eg ikkje lenger treng å bruke masse tid og energi på å finne fram i strukturkaoset. Denne tida bruker eg no til nye prosjekt, nye ideer og tanker - fantastisk!

Endelig har eg struktur og oversikt over alt eg treng for å få businessen min til å funke

Aina Neverdal

quote-right

Som et kreativt rotehode ble mangelen på struktur et kaos for businessen og livet mitt. Da jeg endelig tillot Inger Lise å vise meg hennes strukturhemmeligheter er det bare en ting som irriterer meg - at jeg ikke gjorde det før! Vi snakker livet før og etter struktur! Sløsing av tid, prokastinering, kaos, dårlige resultater, stress osv er borte.


Nå vet jeg til en hver tid hva jeg skal, og jeg kan bruke tiden min på det jeg egentlig vil - skape. Struktur er et must for alle, og det er faktisk gøy og ufattelig enkelt med Inger Lises metode!”

Iisa Mari Persen

quote-right

“​Status FØR: masse løse, tråder, planer, tips og alt mulig rart som var fordelt godt utover i bilder lagret på ulike steder, notatbøker, dokumenter på mobil, dokumenter på pc, utklipp fra blader og aviser, huskelapper ditt og datt, huskelister som det aldri ble ferdige etc etc. Hver dag mye dårlig samvittighet for ting som ikke ble gjort og brukte mye tid på å lete etter info jeg hadde tatt vare på. En hverdag med for dårlig oversikt over mine oppgaver som mamma, ansatt, meg selv, gründer osv.

Status NÅ: alt er i samlet på et sted takker være strukturkurset til Inger Lise. Jeg har faktisk ikke Evernote, men på enkelt vis tatt i bruk hennes metoder på min OneNote. Hverdagen er nå oversiktlige og jeg bruker mye mindre tid på å lete etter informasjon jeg har tatt være på. Deilig

Bjørg Anita Såtendal

Hva får du i kurset?

Fem moduler med hele 50 korte vidoer
 som hjelper deg i gang med Evernote, selv om du aldri har brukt det før, og som lærer deg den supereffektive Innboksmetoden min.

Dette er noe av det du lærer:


Du lærer Evernote fra A til Å, slik at du kan ta i bruk et system du kan stole på og som fungerer for deg

 

Du lærer Innboksmetoden min for Evernote, som hjelper deg å få stålkontroll på todo-er og prioriteringer


Du får orden på alle løse tråder gjennom bruk av fysisk og digital innboks


Du utvikler en masterplan og prioriteringslister for prosjektene dine, slik at du vet hva du skal gjøre når


Du lærer å lage fremgangsmåter og maler, slik at du får god kontroll på ting du gjør ofte


Du lærer å bruke
Evernote som et kundehåndteringsprogram


Du finner ut hvordan du kan bruke Evernote til å organisere filer, huskelister, og busjett


Du lærer å bolke tida og lage deg en effektiv dagsplan

Hvem er så jeg?


Mitt navn er Inger Lise Kontochristos. Hyggelig å "e-møte" deg!

Jeg har drevet for meg selv i 16 år, og har prøvd, feilet, trynet – og reist meg igjen. Jeg har hatt oppturer, som gründerprisnominasjon og en business som gikk globalt. Og vært gjennom nedturer, som personlig konkurs og utbrenthet.


På veien er det én ting som har berga meg – god struktur. Ikke minst for å få hverdagen til å gå opp med tusen baller i lufta, en seksåring og en parogfemti år gammel greker :)

Men jeg har ikke alltid hatt ting sånn på stell. Mange av problemene jeg har vært gjennom, kom i perioder der det hersket kaos rundt meg. Da ble jeg tvunget til å lære, the hard way. De siste årene har jeg utviklet en struktur jeg lener meg fjellstøtt på.

Og Evernote er selve fundamentet i fjellet mitt.

Takket være Innboksmetoden jeg har utviklet, opplever jeg at jeg får gjort ekstremt mye, har tid til det aller meste og er supereffektiv i det jeg gjør. Det sier jeg ikke for å skryte. For resultatet er nemlig det at jeg aldri stresser. Det vet jeg at jeg kan takke strukturen min for.

Nå inviterer jeg deg bak kulissene og lærer deg systemet mitt, slik at du også kan kjenne på disse følelsene. For de er verdt sin vekt i gull! 

Velkommen!

  

Er det din tur å få et system du kan stole på?

quote-right

Råkult kurs som kom til rett tid til å kunne samle alle idéer, ark, lagret informasjon og e-poster for bedriften min på ett sted! Jeg fikk et kjempekult verktøy og system på plass takket være Inger Lise Kontokristos sitt strukturkurs! Men da stopper ikke det hele! Når du har begynt å bli hekta, så smitter det over på andre områder og du får et ryddig og strukturert hus og liv samtidig. Jeg kan bare anbefale dette kurset.

Anja Dietrichs

quote-right

“Kontochristos har tatt struktur til et høyere nivå. Studert, testet, levd og sammenfattet det beste i et format som gjør det lett tilgjengelig og gjennomførbart for alle oss andre. Snakk om Stairway to heaven!

Det er en stor lettelse å få alle de svirrende tankene ut av hodet og inn i et format der jeg ikke er redd for at de skal bli borte eller glemt. I tillegg er det utrolig deilig å ha alle de gode triksene samlet et sted der jeg kan gjenoppfriske dem nå jeg har behov.

Selv jeg, som allerede er god på organisering og strukturering, har fått hevet nivået mange hakk bare ved første gjennomføring av kurset. Hadde jeg fått til det samme som Kontochristos uten hennes hjelp? Ja, i løpet av fire til fem år – hvis jeg hadde gått inn for det.”

Eva Kloster

quote-right

“Jeg startet en ryddesjau allerede før jeg møtte Inger Lise og kurset hennes. Men jeg var så frustrert over hvordan jeg skulle få ordnet alle papirene mine og alt jeg hadde tatt var på som var viktig for meg, både i jobb og privat.

Så dukket dette fantastiske kurset opp og jeg fikk prøve Evernote, et program som jeg nå elsker! Jeg har fått full oversikt og kan veldig enkelt finne tilbake til det jeg leter etter. Inger Lise har laget et så enkelt system, som gjør bruken av dette programmet så morsomt og oversiktlig. Jeg kan anbefale det på det varmeste.

Ikke vent med å bestille – å lære av hennes strukturtanker kan spare deg for masse tid!”

Rita Eng Sormul

Nå kan du sikre deg kurset til en superlav pris!

Ordinær pris på Evernote-kurset er 1270 kroner – i en begrenset periode kan du skaffe deg det for bare 570 kroner!

Skaff deg Evernote-kurset nå!

 • check-circle-o
  Du får solid rabatt og betaler bare 570 kroner

© 2016-2020 Kontochristos / Adepto Norway AS. Med enerett.

>