- GRATIS VIDEO med PDF-sjekkliste -

Lær tre smarte måter 
å bruke Evernote på

slik at du får has på løse tråder 
og stålkontroll med bare tre tastetrykk!

Ikke mer stress, manglende oversikt, dårlig struktur og liten produktivitet.

Her får du en gratis video på 30 minutter og en nyttig PDF-sjekkliste som hjelper deg i gang!

arrow-down

Hvem er så jeg?


Mitt navn er Inger Lise Kontochristos. Hyggelig å "e-møte" deg!

Jeg har vært gründer og frilanser i 16 år, og har prøvd, feilet, trynet – og reist meg igjen. Jeg har hatt oppturer, som gründerprisnominasjon og en business som gikk globalt. Og vært gjennom nedturer, som personlig konkurs og utbrenthet.


På veien er det én ting som har berga meg – god struktur. Ikke minst for å få hverdagen til å gå opp med tusen baller i lufta, en femogethalvtåring og en parogfemti år gammel greker :)

Men jeg har ikke alltid hatt ting sånn på stell. Mange av problemene jeg har vært gjennom, kom i perioder der det hersket kaos rundt meg. Da ble jeg tvunget til å lære, the hard way. De siste årene har jeg utviklet en struktur jeg lener meg fjellstøtt på.

Og Evernote er selve fundamentet i fjellet mitt.

Takket være Innboksmetoden jeg har utviklet, opplever jeg at jeg får gjort ekstremt mye, har tid til det aller meste og er supereffektiv i det jeg gjør. Det sier jeg ikke for å skryte. For resultatet er nemlig det at jeg aldri stresser. Det vet jeg at jeg kan takke strukturen min for.

Nå inviterer jeg deg inn bak kulissene for å se hva jeg gjør – registrer deg under for å få gratisvideoen rett i innboksen din!

Velkommen!

  

© 2019 Kontochristos. Med enerett

>