Inger Lise Kontochristos


Foredragsholder, skribent og kursholder
 med 16 års erfaring som gründer og frilanser

                                                               

arrow-down
arrow-down

Foredrag

quote-right

Når du får en på trynet, eller tryner helt på egenhånd

Alle snakker om hvordan du skal oppnå suksess. Nesten ingen snakker om det motsatte, hvordan du skal takle og håndtere motgang, kriser og nedturer slik at du kommer deg opp igjen og IKKE gir deg. Det er nemlig her det stopper for de fleste – du hører ingen gi seg som følge av for mye suksess. 


I dette foredraget får du konkrete, praktiske "tanke-tvister" og teknikker du kan bruke for å holde liv i drømmen din når ting butter i mot og det gjør vondt. Hvordan forbereder du deg på motgangen, og hva gjør du når den kommer? 


Foredraget er basert på mange års erfaring med motgang og problemer i business og livet, blant annet personlig konkurs etter feilslått businessatsning, og studier av hva som gjør at noen reiser seg, mens andre blir liggende.


quote-right


Finn fokus!


Bli mer produktiv, hører vi stadig vekk. Bli mer effektiv!

Vi prøver altså å få gjort enda mer, skvise mest mulig ut av den tiden vi har.


Resultatet? Du blir faktisk stresset. Du bør nemlig ikke bli mer produktiv for å kunne gjøre enda mer – men for å kunne fokusere på det som er viktig for deg. Mangel på fokus gjør deg stresset, utbrent og sliten. 


I dette foredraget lærer du hvordan du bruker fokusteknikker til å bli mer produktiv, spare tid og få mye mer plass til det som gjør livet gøy å leve.

I tillegg lærer du hvordan Evernote kan hjelpe deg med nettopp dette.


Foredraget er basert på 16 år med prøving og feiling på hva som fungerer for å skape fokus, fjerne stress og få orden på løse tråder. Resultatet er systemer og rutiner som gir hyperfokusert produktivitet og en måte å bruke Evernote på som blåser sokkene av alle som prøver den. 

arrow-down

© 2016-2019 Kontochristos / Adepto Norway AS. Med enerett.

>